INSCHRIJFPAGINA UITSLUITEND VOOR WACHTENDEN T.B.V. DE CURSUSSEN V/A APRIL 2018

Beste Kookliefhebber,

Je hebt er lang op gewacht! Maar dan eindelijk ontving je zojuist email-bericht van Kookschool Castricum dat de cursussen Koken op Koksniveau in april van start gaan! En omdat jij op onze wachtlijst staat krijg je voorrang om je nu echt in te schrijven.

Bij het inschrijven op de wachtlijst had je de mogelijkheid om aan te geven wanneer jij het liefste de cursus zou willen volgen (welke dag en welke dagdeel) en uiteraard hebben wij met de agendering van de cursussen daarmee zoveel mogelijk rekening gehouden. Toch kunnen we as. april niet iedereen met zijn/haar voorkeur van dienst zijn doodeenvoudig omdat er ook nog lopende cursussen zijn die doorlopen tot juli 2018. Ook is het zo dat de mensen die het langst op de wachtlijst staan als eerste door ons benadert worden.

Maar schikt ons april-aanbod je niet? Dan is het goed om te weten dat we vanaf september weer van start gaan op de woensdagmiddag, de woensdagavond, de donderdagmiddag en de vrijdagmiddag (deze laatste is voor de vervolgopleiding). In totaal geven wij dertien opleidingen in 2018 en in 2019 zelfs veertien opleidingen.

HOE JE KAN INSCHRIJVEN OF HOE JE JOUW WACHTLIJSTINSCHRIJVING KAN VERZETTEN, LEES JE VERDER OP DEZE PAGINA!

 

MAAR ZIE HIERONDER EERST ONS APRIL 2018 AANBOD: De volgende 4 cursussen gaan in januari van start:

Maandagavond 16 april as. KOKEN OP KOKSNIVEAU van 18.30-22.30 uur.  (klik <<<HIER>>> voor de agenda)(VOL)

Dinsdagmiddag 17 april as. KOKEN OP KOKSNIVEAU van 12.30-16.30 uur.    (klik <<<HIER>> voor de agenda) (VOL)

Dinsdagavond 17 april as. KOKEN OP KOKSNIVEAU van 18.30-22.30 uur.  (klik <<<HIER>> voor de agenda) (VOL)

Donderdagmiddag 19 april as. KOKEN OP KOKSNIVEAU van 18.30-22.30 uur.  (klik <<<HIER>> voor de agenda) (VOL)

HOE SCHRIJF JE IN?

Download <<<HIER>>> het inschrijfformulier voor de cursus Koken op Koksniveau.

Welnu, dat is heel eenvoudig, maar enige haast is geboden! Als je wil meedoen met een van de cursussen die in april van start gaan print dan het bovenstaande inschrijfformulier uit, vul het in en verzend alleen de eerste 2 pagina’s binnen 5 dagen naar Kookschool Castricum (dat mag per post, per scan of per foto). Vanaf dat moment heb je 14 dagen bedenktijd maar ben je wel vast zeker van je plaats!      Je ontvangt dan van ons een bevestiging dat e.e.a. goed werd ontvangen en dat je cursus plaats gereserveerd is (onder voorbehoud van jouw 14 dagen bedenktijd).

Ontvangen wij binnen 5 dagen niets van je dan gaan we ervan uit dat we met permissie de volgende persoon op de wachtlijst kunnen gaan benaderen.

VERZENDGEGEVENS:

Per post: Kookschool Castricum, De Loet 90 1902 BL Castricum

Per scan, foto: e-mail naar info@kookschoolcastricum.nl of WhatsApp naar 06-215 65 235

HOE NU TE HANDELEN ALS JE (NOG) NIET WIL INSCHRIJVEN MAAR WEL OP DE WACHTLIJST WIL BLIJVEN?

Voor geval je NIET kan meedoen aan bovenstaande cursussen maar wel op de wachtlijst wil blijven. Laat ons dat dan ook direct weten!. Klik daarvoor <<<HIER>>>. Dan zullen wij jouw huidige inschrijving op de wachtlijst overzetten naar een vervolg wachtlijst-inschrijving voor september as. (al sluit je dan wel weer achteraan bij, want ook voor die cursussen is al een wachtlijst).  

Oh ja…laat je niets van je weten (en dat ben je natuurlijk ook niet verplicht) dan zullen we je voor de latere cursussen vanzelfsprekend niet meer benaderen.

KOOKSCHOOL CASTRCUM HOOPT VAN HARTE OM JE IN APRIL TE MOGEN VERWELKOMEN ALS CURSIST!